Snäjk - Outdoor & Fiske
Priser inkl. moms

Snäjk Outdoor & Fiske

Välkommen till Snäjk!

På Karlslundsgatan 8 i Vänersborg finner du vår välfyllda butik på 1200 kvm med konkurrenskraftiga priser och kunnig personal. Snäjk har funnits sedan 2002 och vi strävar alltid efter att lära oss mer och bli bättre på att hjälpa dig som kund. Med alla års erfarenhet i ryggen har vi lärt oss om service och kvalitet. Du som kund kan vara säker på att få hjälp att hitta rätt för just dig - avsett om det gäller köp av det perfekta fiskespöt, kängor eller hundmat.

Handlar du på nätet så kan du vara säker på att vi säljer varor som vi själva använder och står bakom. Du är alltid välkommen att kontakta oss via våra sociala medier, mail eller telefon om du behöver stöd och rådgivning.

Varmt välkommen att handla av oss på Snäjk!

Fiskeavdelningen

Snäjk har ett av sveriges i särklass största sportfiskesortiment. 

Oavsett om du är en erfaren fiskare med höga krav på din utrustning eller nöjer dig med en eftermiddag bakom flötet, så finns grejerna här!

Söker du en högteknologisk multirulle med höga krav på hållbarhet och kastlängd eller en inkapslad rulle till barnbarnet? Eller varför inte bambuspö? Det hittar du hos oss på Snäjk - och allt däremellan!

Jakt & Outdoor

Vårt gedigna sortiment av kläder, friluftsprodukter, kängor och stövlar kommer uppfylla de flesta krav och önskemål du kan ha inför dina äventyr. Oavsett om du vill ha ett par sköna byxor för hundpromenaden eller ett par stadiga kängor för jakten så har vi något som passar alla. Inom området "matlagning utomhus" har vi ett ständigt uppdaterat sortiment av allt från termosar i olika utföranden till stormkök, frystorkad mat, gas, matlådor, bestick, stekpannor, grillgaller, grillpinnar och allt annat som kan tänkas behövas.

Jakt och skyttesortimentet är under återuppbyggnad och vi erbjuder idag ett antal varianter på jaktkläder, underställ, kepsar/mössor, måltavlor, skjutstöd, knivar, kängor/stövlar, jaktradio m.m. Vi tar tacksamt emot specialbeställningar och önskemål för att utöka och förbättra sortimentet!

Hundavdelningen

Vi har foder och tillbehör för alla sorters hundar och hundägare. I vårt hundfoder-sortiment hittar du bara svenska märken och svenska råvaror.

Hundar är alltid välkomna in i butiken!

Öppettider

Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00
Lördagar: 09:00 - 13:00
Söndagar: Stängt

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Fri frakt från 499:-
Snabb leverans
Fria returer