Snäjk - Outdoor & Fiske
Priser inkl. moms

Snäjk Outdoor & Fiske

Välkommen Snäjk Outdoor & Fiske

I vår butik finns utrustning för för spinnfiske, flugfiske, jerkbaitfiske, vertikalfiske, trolling, havsfiske, vinterfiske, gäddfiske, abborrefiske, gösfiske, laxfiske, öringfiske.
Vår butik är full med fiskedrag och i vårt sortiment hittar du bland annat spinnare, wobblers, jerkbaits, jiggar, trollingdrag. Vi har ett brett sortiment av fiskerullar, fiskespön, fiskelinor och vi har givetvis de fisketillbehör som behövs för att fiska.

Butiken har en stor klädavdelning med både fiskekläder och fritidskläder. Inom fiskekläder hittar du fiskebyxor, fiskejackor, vadarbyxar, vadarskor, kepsar med mera och inom fritidskläder hittar du friluftsbyxor, friluftsjackor, skjortor med mera.
Eftersom vi är en Outdoorbutik så har vi de tillbehör du behöver för en aktiv fritid. I vårt sortiment så finns det ryggsäckar, sovsäckar, liggunderlag, trangia- och Primuskök med mera.
Vi glömmer inte heller bort människans bästa vän, hunden. Så på vår hundavdelning hittar du hundkoppel, hundhalsband, hundgodis, hundmat, hundburar med mera.

Inom fiske så finns bland annat följande varumärken i butiken: Shimano, ABU Garcia, Daiwa, Simms, Vision, Guideline, Svartzonker, Rapala, Orvis och inom Outdoor och kläder finns bland annat följande varumärken i butiken: Fjällräven, Pinewood, Aclima, Viking, Tretorn

Du är välkommen att besöka vår outdoor- och fiskebutik i Vänersborg eller köpa din utrustning direkt här i vår webbshop.

Fri frakt inom Sverige när du handlar för 499 kr eller mer (gäller ej skrymande varor).

Öppetider

Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00
Lördagar: 09:00 - 13:00
Söndagar: Stängt

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Fri frakt från 499:-
Snabb leverans
Fria returer